Jak si správně vybrat kratom?

Jak si správně vybrat kratom?

Příběh kratomu je zajímavý, ale to, co vás dnes nejvíce zajímá, je, jak bezpečně koupit kratom. Vzhledem k tomu, že kratom je poněkud neregulovaný doplněk, je důležité nakupovat se správnou mírou opatrnosti.

Při nákupu jakéhokoli doplňku nebo čajového produktu si chcete být jisti, že si vyberete ten správný produkt pro své potřeby a také věnovat pozornost tomu, odkud jej kupujete. Pokud zvolíte nesprávného dodavatele, můžete skončit s dílčím produktem, který vám může způsobit více škody než užitku.

Totéž lze říci, když nakupujete kratom od neověřených zdrojů. Chcete si být jisti, že kupujete pouze vysoce kvalitní a spolehlivý kratom, který dodržuje příslušné metodiky.

Doporučujeme věnovat pozornost následujícím krokům a bodům!

 

Krok 1: Měli byste se dozvědět základní informace

Pokud zkoušíte kratom poprvé, vždy vám doporučujeme udělat si osobní průzkum. Všechny bylinné doplňky a čaje budou na lidi působit odlišně, takže si musíte být vědomi možných účinků. Naštěstí pro vás, jste na správném místě, abyste se právě tohle naučili!

Dnešní průvodce nákupem může sloužit jako skvělý úvodní kurz pro kratom. Prostřednictvím tohoto článku a dalších informací v našem blogu o zdrojích doufáme, že se před nákupem dozvíte vše, co potřebujete o kratomu vědět.

Krok 2: Zvažte vhodné odrůdy kratomu

Rostliny Kratom mohou obsahovat různá množství alkaloidů v závislosti na tom, kde se pěstují, a finální doplňky kratomu se mohou lišit podle toho, jak byly sklizeny, zpracovány a usušeny.

Tak vznikají odrůdy kratomu.

Každý kmen je známý tím, že má různé chemické složení a různé potenciální účinky, takže budete chtít zvážit, které druhy kratomu chcete vyzkoušet.

Jediným způsobem, jak zjistit, které druhy budou pro vaše osobní použití přínosné, je vyzkoušet je, ale zkuste začít krátkým seznamem toho, co pro vás zní nejužitečněji. Tento krátký seznam vám pomůže snáze vybrat, co koupit.

Krok 3: Vyberte dodavatele

Je čas vybrat si prodejce a věříme, že toto je nejdůležitější část nákupu kratomu.

Vzhledem k tomu, že průmysl kratom je stále do určité míry neregulovaný, bohužel existují špatní prodejci, kteří chtějí využít výhod lidí. Tito nespolehliví prodejci prodávají nevyzkoušené nebo znehodnocené doplňky kratomu a kontaminace může způsobit, že lidé onemocní nebo onemocní.

Z tohoto důvodu se chcete ujistit, že se vždy rozhodnete koupit svůj kratom od spolehlivého prodejce.

Zejména chcete vyhledat dodavatele, který provede následující:

Má zásady testování v otevřené laboratoři a je ochoten sdílet jejich testovací postup.

Dodržuje správnou výrobní praxi stanovenou FDA.

Krok 4: Správně uložte svůj Kratom

Jakmile obdržíte prášek, listy nebo tobolky doplňku kratom, budete se chtít ujistit, že jste jej správně uložili. Pokud je kratom skladován nesprávně, může ztratit účinnost nebo se stát nepoužitelným.

V ideálním případě by měl být kratom skladován ve vzduchotěsné nádobě na tmavém místě. Pokud je to možné, doporučujeme kratom vložit do tónované skleněné nádoby, ale můžete ji také umístit do skleněné nádoby v tmavé oblasti vaší skříňky.

Také chcete, aby byl kratom udržován suchý a chladný. Pokud má vaše kuchyně tendenci být velmi horká, zkuste ve svém domě zvolit chladnou skříň nebo jiné tmavé a chladné místo. V případě potřeby můžete své zásoby dokonce rozdělit. Udržujte to, co právě používáte, někde pohodlné a zbytek uložte na chladném a temném místě.

 

Prosím berte toto jako pouze poučný návod, mělo by Vám to sloužit pro inspiraci ohledně výběru kratomu.

Děkujeme, že jste tady s NÁMI!