Typy a druhy kratomů a jejich účinky (aktualizace pro rok 2021)

Kratom, bylinná sloučenina asijského stálezeleného stromu, která pomáhá tělu odpočinout si od nikdy nekončící bolesti každodenního života přirozenějším způsobem. Někdy je téměř nemožné se s těmito situacemi vypořádat a dostat se z nich, a právě zde si musíte dát pauzu, abyste si na chvíli odpočinuli.

Pokud se nacházíte v situaci, kdy se vám zdá život těžký nebo váš nabitý program si vybírá daň na vašem duševním a fyzickém zdraví, zastavte se a analyzujte. Je tohle život, o kterém jsi vždycky snil?

Abychom zmírnili vaše problémy a zajistili kvalitní život, náš výzkumný tým našel skvělou přírodní alternativu – kmeny Kratom jsou také známé jako Mitragyna speciosa, která se po celém světě používá ke zmírnění stresu, úzkosti a bolesti.

Abychom vám poskytli důkladné znalosti o kmenech kratomů a jejich typech, náš výzkumný tým si dal srdce a duši, aby zjistil různé typy kmenů kratomů dostupných na trhu a jak fungují, aby vám přinesly užitek. Chcete-li vědět více, pokračujte ve čtení.

Druhy kmenů Kratom dostupné na trhu:
White Vein Kratom – nejoblíbenější
Red Vein Kratom – nejlepší kmen Kratom
Green Vein Kratom – All-in-one Super Strain
Maeng Da Kratom – čistý a silný
Bentuangie Kratom – Relaxační kmen
Yellow Vein Kratom – zlepšuje náladu

 


Chcete-li najít ten nejvhodnější kratom pro sebe, je nesmírně důležité vědět o každém kmeni podrobně a jeho jedinečných vlastnostech, které jej odlišují od ostatních. Pojďme se tedy podívat a diskutovat o tom, co pro vás všichni naši výzkumníci vymysleli.

1. White Vein Kratom – nejoblíbenější

 

Pokud chcete nastartovat svůj den pozitivně s přísunem energie, spíše než řešit úzkost a rozmazané soustředění, pak by pro vás White Vein Kratom mohl být perfektní volbou.

Díky přítomnosti mitragyninu má White Vein Kratom vlastnosti zvyšující energii, které vám mohou poskytnout zlepšení nálady, které potřebujete, abyste se vypořádali se svým stresujícím dnem.

Pokud s White Vein Kratom právě začínáte, dbejte na to, aby byla minimální dávka, abyste viděli, jak reaguje na vaše tělo a mysl. A pokud máte pocit, že nedosahujete požadovaných výsledků, můžete se vždy do sytosti vyřádit, dokud nebudete pod dohledem lékaře zcela spokojeni.

White Vein Kratom je k dispozici v různých typech, jako je White Thai Kratom, White Sumatra Kratom, White Vein Indo. Jakmile najdete svůj nejvhodnější White Vein Kratom, seznámíte se s jeho nesčetnými dalšími způsoby využití, které si jeho uživatelé v průběhu let užívají.

Některé oblíbené značky v této kategorii zahrnují Pontianak White Horn, White Sumatra.

Výhody White Vein Kratom:

Zde jsou některá pozitiva, která lidé konzumující White Vein Kratom zažívají:

Zvyšuje hladinu energie
Zlepšuje náladu a snižuje úroveň deprese
Mentální jasnost a soustředění
Působí jako skvělý lék proti bolesti
Pomáhá pacientům vypořádat se s úzkostí, protože je skvělým pomocníkem proti stresu
⇒ Navštivte oficiální stránky White Vein Kratom pro nejlepší slevu

Kdo by si měl koupit White Vein Kratom?

Pro někoho, kdo se v každodenním životě potýká s úzkostí nebo se chce více soustředit na důležité věci, pak je pro něj tento White Vein Kratom nejvhodnější. Pokud tedy trpíte mírnými bolestmi, bolestí těla nebo stresem, přejděte na White Vein Kratom, protože dokáže zázraky ve vašem každodenním životě. Pokud jsou vaše příznaky silné, pak vám to nemusí pomoci.

 

2. Red Vein Kratom – Nejlepší kmen Kratom
Red vein kratom je mezi svými uživateli zdaleka nejoblíbenější kmen ve srovnání se zelenými a bílými žilkami kvůli jeho uklidňujícím vlastnostem. Jsou ideální volbou pro někoho, kdo chce uvolnit své tělo nebo chce mít uklidňující pocit po celý den.

Kmeny kratomu Red Vein nejsou tak mírné jako bílé a zelené, jsou silné proti bolesti a rychleji uvolňují tělo přirozenějším způsobem. Lidé bojující s nespavostí tíhnou spíše k tomuto kratomu.

Tento kratom má vše, co může zlepšit celkový růst a zdraví uživatele, aby si mohl užívat života bez bolesti.

Jsou k dispozici v různých typech, jako je Red Thai, Red Sumatra, Pontianak Red Horn a mnoho dalších, které mají různá použití, ale hlavně pomáhají jedinci na chvíli relaxovat tím, že se dobře vyspat. Můžete také zvážit tuto recenzi na Red Vein kratom, abyste se dozvěděli více o výhodách a účincích Red Vein Kratom.

Výhody Red Vein Kratom:

Red vein kratom má dlouhý seznam pozitiv a některé z nich jsou uvedeny níže:

Zlepšuje kvalitu spánku a umožňuje spát v noci
Zvyšuje náladu
Snižuje poruchy mozku
Poskytuje uklidňující pocit
Podporuje celkovou pohodu
⇒ Navštivte oficiální stránky Red Vein Kratom pro nejlepší slevu

Kdo by si měl koupit Red Vein Kratom?

Red vein kratom je volbou číslo jedna mezi svými uživateli a poskytuje několik výhod, které jim pomáhají zlepšit kvalitu života tím, že uživateli poskytují uklidňující pocit. Pokud jste někdo, kdo se potýká s bezesnými nocemi a silnou bolestí těla, pak je toto určeno pro vás.

 

3. Green Vein Kratom – All-in-one Super Strain

 

Pokud hledáte něco podobného jako bílý kratom, ale mnohem mírnější, pak je pro vás zelený kratom tou správnou volbou. I když vám neposkytne podobné výsledky jako bílý kratom kvůli jemnějším účinkům.

Po konzumaci můžete očekávat mírné zvýšení energie, aniž by to způsobilo jakékoli depresivní vedlejší účinky, které zajistí, že budete připraveni nastartovat stresující den.

Green Vein Kratom také zlepšuje vaše soustředění a dává vám větší jasnost, což vede k lepšímu výkonu. Pomáhá vám také uvolnit se při společenských setkáních a zvyšuje vaši sebedůvěru, abyste se snadno dostali přes sociální situace.

Jsou životaschopné v různých typech, jako je malajská zelená, Pontianak zelený roh.

Výhody Green Vein Kratom:

Green Vein Kratom má několik výhod a některé z nich jsou uvedeny níže:

Přirozený způsob, jak zvýšit energii
Dodá vám dostatek sebevědomí
Pomáhá vám dostat se do pohody na společenských setkáních při léčbě sociální úzkosti
Lepší kvalita života
Skvělé čekání na život bez bolesti
Skvělá zátěž pro zlepšení nálady
⇒ Navštivte oficiální stránky Green Vein Kratom pro nejlepší slevu

Kdo by si měl koupit Green Vein Kratom?

Pokud jste společensky nepohodlný pták nebo se mezi skupinou lidí cítíte nepříjemně, pak byste měli zkusit Green Vein Kratom, protože zvyšuje vaši sebedůvěru a uvolňuje neobratnost zevnitř. Kromě toho, pokud jste někdo, kdo vstupuje do světa kratomu, pak Green Vein Kratom je nejlepší začít, protože nejsou tak silné jako ostatní kmeny Kratom.

 

4. Maeng Da Kratom – čistý a silný


Stejně jako ostatní kratomy má Maeng Da Kratom skvělé vlastnosti zmírňující bolest a také do značné míry pomáhá při uvolnění svalů. Maeng Da Kratom pochází hlavně z úrodných oblastí Thajska a pěstuje se také v zemích jako Indonésie a Malajsie.

Byl vytvořen pomocí techniky zvané roubování, kdy se pletiva dvou různých rostlin spojují dohromady, aby se vytvořily různé kvality do nového kmene.

Pokud hledáte kratom, který má dlouhotrvající vlastnosti a je silnější než všechny ostatní kratomy, pak je pro vás Maeng Da Kratom ideální volbou. Maeng Da kratom je kmen prémiové kvality, který se dělí na tři typy, a to červený, zelený a bílý.

Maeng Da Kratom je známý a oblíbený především pro své antidepresivní vlastnosti. Pomáhá vyrovnat vaše emoce a náladu, což pomáhá bojovat proti duševním poruchám, což vede k lepší kvalitě života. Spolu s tím je skvělým lékem proti bolesti a náhradou za opiáty.

Tento kratom je velmi populární ve světě kratomů, o kterých je známo, že zvyšují efektivitu práce uživatele. Také to dává příjemnou dávku energie a motivuje uživatele k lepším výkonům.

Výhody Maeng Da Kratom:

Nejznámější ve světě kratomů jsou uživatelé Maeng Da Kratom svědky následujících výhod:

Účinné léky proti bolesti
Posilovač výkonu
Dodejte energii
Zvyšte své sebevědomí
Snižuje úzkost a stres
Posílit duševní stabilitu
⇒ Nejlepší slevu najdete na oficiálních stránkách Maeng Da Kratom

Kdo by si měl koupit Maeng Da Kratom?

Jako vysoce účinný kmen se ujistěte, že užíváte malé dávky Maeng Da Kratom. Pokud máte problémy s rozmazaným zaměřením, stagnujete i po hodinách a hodinách spánku nebo trpíte depresí, pak je to pro vás nejlepší řešení, jak se ze všech těchto problémů dostat. Správné množství dávky pomáhá uživateli být klidný, vyrovnaný a energický po celý den.

 

 

5. Bentuangie Kratom – Relaxační kmen

 

Bentuangie Kratom je ve světě kratomů relativně nová, ale mezi milovníky kratomů si dokázala získat masivní příznivce. Výroba tohoto kratomu je zcela odlišná od ostatních kratomů. Ty se nevyrábějí ze sušených listů, zatímco syrové listy se vkládají do sáčku, který zachycuje veškerou vlhkost, což má za následek fragmentované listy.

Podpořte místní žurnalistiku přihlášením se k odběru komunitních novin Blank Slate Media za pouhých 35 USD ročně.

Jeho aroma pomáhá uklidnit uživatele a používá se při bolestech těla. Má také některé další jedinečné vlastnosti, jako jsou relaxační schopnosti, schopnosti navození spánku a zlepšení nálady.

Nejlepší na tom, kromě skvělých vlastností, které tento kratom má, je, že účinky Bentuangie Kratom trvají podstatně déle než ostatní kratomy.

Výhody Bentuangie Kratom:

Tento nový kratom si získal srdce několika uživatelů díky následujícím výhodám:

Ulevuje od bolesti
Relaxační vlastnosti
Vylepšete si náladu
Zlepšuje váš spánek
Uklidněte se
Účinky trvají déle

Kdo by si měl koupit Bentuangie kratom?

Pokud hledáte prostředek na spaní, pak je pro vás Bentuangie Kratom ideální volbou. Pomáhá také při relaxaci bolesti, což vám dává další důvod, proč si vybrat právě tento než jiné kmeny dostupné na trhu. Kromě toho, pokud chcete zlepšit kvalitu svého spánku nebo se chcete uklidnit v hektických situacích, můžete zkusit Bentuangie Kratom.

 

6. Yellow Vein Kratom – zlepšuje vaši náladu

 

Tři kmeny kratomů jsou Red Vein Kratoms, White Vein Kratoms a Green Vein Kratoms. Odkud pochází tento žlutý Kratom?

Není tak populární jako ostatní kratomy, ale Yellow Vein Kratom má svůj seznam pozitiv, pro které se lidé rozhodnou používat. Většina výzkumníků se domnívá, že se jedná o White Vein Kratom, který se suší jinou metodou než tradiční metoda sušení listů kratomu, což vede ke změně barvy.

Uživatelé Yellow Vein Kratom tvrdí, že má vlastnosti produkující energii a také pomáhá uživateli vypořádat se s úzkostí nebo malátností.

Překvapivě je dlouhotrvající, ne jako White Vein Kratom, který téměř funguje jako ranní šálek kávy nebo vám dodá tolik potřebnou dávku kofeinu. Při nákupu se ujistěte, že jej kupujete ze spolehlivějšího a důvěryhodnějšího zdroje. Na trhu jsou k dispozici stovky prodejců kratomů, protože je vzácné najít a lze je snadno podvést.

Výhody Yellow Vein Kratom:

Tento nový a vzácný kratom je mezi svými uživateli velmi oblíbený kvůli následujícím výhodám:

Zvyšuje energii
Snižuje úzkost
Zlepšení nálady
Působí delší dobu
Soustředění a soustředění
⇒ Nejlepší slevu získáte na oficiálních stránkách Yellow Vein Kratom

Kdo by si měl koupit Yellow Vein Kratom?

Pokud jste někdo, kdo vstupuje do světa kratomů, pak byste měli pokračovat s Yellow Vein Kratom, protože nabízí mírné účinky jako ostatní kratomy a zejména White Vein Kratom, který umožňuje uživatelům lépe se přizpůsobit změnám. To vám pomůže začít svůj den pozitivně s přísunem energie, kterou vždy potřebujete.

Co znamená barva kmene Kratom?
Každý kmen kratomu je rozdělen do tří různých barev. Když se podíváte zblízka na listy kratomu, všimnete si určité barvy stonku a žilky, která se může lišit mezi červenou, bílou a zelenou.

Barva listu značí zralost kratomu. Například červená žíla znamená, že list je zralý a bílá žíla znamená, že list je poměrně mladší. Každý list má jiné chemické složení, a proto bude reagovat odlišně na mysl a tělo uživatele.

Červená – Červené kmeny kratomu jsou považovány za nejmocnější. Jsou ideální volbou pro začátečníky a pro někoho, kdo se kratomu věnuje roky a roky. Má schopnost snižovat nepohodlí a pomáhá při relaxaci těla.

White – White vein má vlastnosti zvyšující energii, které uživateli pomáhají překonat celý den. Také pomáhají zlepšit rozmazané zaostření a zvýšit koncentraci, což vede k lepší produktivitě.

Zelená – Zelená žíla vytváří dokonalou rovnováhu mezi působením jako stimulant a jako analgetikum. Pomáhá uvolňovat bolest a poskytuje uživateli přísun energie. Pomáhá také připomenout si jasnost, která napomáhá lepšímu fungování.

Kdo by měl používat kratom?
Kratom, také známý jako Mitragyna Speciosa, se vyskytuje a pěstuje v Thajsku, Malajsii a Indonésii. Je to spíše přirozený způsob, jak zmírnit bolest, úzkost, depresi a závislost na opioidech. I když má mnoho pozitivních vlastností, má také několik vedlejších účinků, o kterých budeme diskutovat později.

Kratom se používá hlavně v Asii jako domácí lék číslo jedna k léčbě několika zdravotních problémů, jako je únava, bolest, průjem a svalové křeče. Pokud se tedy ve svém každodenním životě zabýváte takovými problémy a hledáte přirozenější způsob, jak pomoci léčit svou nemoc, pak je kratom jedním z nejlepších řešení, jak bojovat se všemi.

Nadváha
Chronická bolest
Deprese
Slabá energie
Stres
Nízká důvěra
Špatné sexuální zdraví
Alzheimer
Pokud procházíte některým z výše zmíněných zdravotních problémů a hledáte způsob, jak zvládnout své duševní i fyzické zdraví, pak pro vás bude kratom tím nejlepším řešením. Přirozeně vám to pomůže zlepšit náladu, snížit bolest, zvýšit sebevědomí, a tím vám zajistí kvalitní život.

 

Kratom efekty:
Než vyzkoušíte nové věci, je nesmírně důležité se o nich dobře poučit, abyste si byli dobře vědomi jejich pro a proti a přesně věděli, jak se s nimi posunout dále.

Kratom se běžně používá po celém světě již více než sto let a jen zřídka vykazuje závažné vedlejší účinky na duševní i fyzické zdraví uživatele, protože se jedná o čistě přírodní produkty. Dosud nebyl zaznamenán žádný případ, kdy by kratom byl jediným důvodem smrti uživatele.

Při konzumaci kratomu je nesmírně důležité dbát na to, aby dávka nebyla příliš přehnaná, aby jakkoli poškodila vaše tělo, nebo příliš nízká, aby na vašem těle nevykazovala žádné pozitivní výsledky. Při správném použití nemá Kratom žádné závažné vedlejší účinky.

Nyní, pokud jste se rozhodli zadat svou objednávku kratomu, dovolte nám, abychom vám řekli, že může být vzácné, že uživatel po požití kratomu zaznamená následující vedlejší účinky:

Pocení
Svědění
Závrať
Suchá ústa
Halucinace
Záchvaty
Poškození jater
Kromě toho existuje několik dlouhodobých účinků, které mohou kratomy způsobit na těle uživatele, a zde máme také jejich seznam:

Tmavé vousy
Suchá ústa
Časté močení
Ztráta váhy
Častá zácpa
Vaše bezpečnost je naší prioritou číslo jedna, ale výše uvedených je několik vedlejších účinků, které se u vašeho těla mohou projevit po konzumaci kratomu. Kromě toho jsou nevolnost a zácpa dva hlavní vedlejší účinky, kterými vaše tělo prochází v prvních dnech, ale po několika dnech se věci vrátí do normálu a žádné takové vedlejší účinky se neobávejte.

Mějte ale na paměti, že jej konzumujete vždy pod dohledem lékaře, aby nedošlo k vnitřní destrukci a jste v naprostém bezpečí.

Dávkování Kratom:
Máme sklon mít mylnou představu, že zvýšení množství dávky vám rychle poskytne požadované výsledky. Není to jen s kratomem, ale se vším možným. Pokud jde o kratom, vyšší dávky mohou vést k depresi CNS (centrálního nervového systému) a mohou vás dostat do situace, ve které jste nikdy nechtěli být.

Příjem kratomu více, než je doporučená dávka, se může ukázat jako škodlivé pro uživatele psychicky i fyzicky a může otevřít dveře mnoha vedlejším účinkům. Proto je velmi vhodné řídit se pokyny svých lékařů a jednat podle jejich příkazů.

Pokud se říká, že dávka je 2 g, ujistěte se, že nezvyšujete nebo nesnižujete množství do té míry, že se to začne projevovat na výsledcích. Množství dávky závisí na mnoha faktorech, jako je zdraví uživatele, věk a mnoho dalších, které se mohou pohybovat od 1 do 5 gramů jako nízká dávka nebo 5-15 gramů jako střední dávka. Důrazně se však doporučuje konzumovat pod dohledem lékaře.

Kromě předávkování existují lepší a potenciálnější způsoby, jak zvýšit účinky kratomu na tělo uživatele. Vždy můžete použít přepínač kmenů, kombinovat kmeny nebo použít potencující látky, ale nepředávkujte se, protože to pouze omezí vaše zdraví.

Předávkování kratomem může také vést k závislosti na kratomu, která se může stát příčinou úzkosti pro vás a vaše blízké. Bez ohledu na to, zda jste závislí na nezdravém jídle, pornografii nebo kratomu, vždy mají negativní dopad na vaše duševní a fyzické zdraví. Zpočátku může fungovat jako lék proti bolesti, ale později se z toho stane obrovský problém

Věříme, že je vždy lepší začít s nízkou dávkou a pak ji postupně zvyšovat, dokud nedosáhnete požadovaných účinků.

 

Časté dotazy o typech kmenů Kratom


Q1. K čemu se kratom používá?
Kratom je rostlinná sloučenina běžně používaná k léčbě příznaků úzkosti, deprese, neklidu a poruch spánku. Jsou dostupné ve formě prášku a kapslí. Kromě toho se kratom používá jako stimulant pro pocit bdělosti.

Q2. Je kratom bezpečný?
Vaše bezpečnost je prioritou číslo jedna, proto je nesmírně důležité mít jistotu, co užíváte a kolik dávek je vám doporučeno. Použití Kratomu je 100% bezpečné, ale pouze pod dohledem lékaře, protože předávkování může mít vždy negativní dopad na vaše duševní a fyzické zdraví. V počáteční fázi může vykazovat některé vedlejší účinky, ale jsou mírnější povahy.

Q3. Je kratom závislost nebo obavy?
Bez ohledu na to, na čem jste závislí, závislost je vždy problémem. Určitě je možné být závislý na kratomu, když jsou užívány pravidelně. Jakmile ho ale užijete v doporučeném množství, neprojeví se žádný negativní dopad na vaše zdraví a můžete vyrazit.

Q4. Jaké jsou různé účinky kratomu?
Přestože je použití kratomu bezpečné, pokud se konzumuje správným způsobem, může vykazovat vedlejší účinky, pokud se ho rozhodnete předávkovat. Může vám způsobit pocení, lenost, neklid a dokonce i něco tak vážného, ​​jako je poškození jater. Proto se důrazně doporučuje užívat jej podle pokynů lékařů.

Závěr: Který kmen Kratom byste měli zvolit?
Abych to shrnul, pokud chcete přirozenější způsob, jak se vypořádat se svým hektickým životním plánem, únavou, úzkostí, bolestmi těla a mnoha dalšími, pak je čas dát si pauzu od vašeho uspěchaného života a vyrovnat své duševní a fyzické zdraví. přechodem na kratom.

Mnoho lidí po celém světě trpí těmito zdravotními stavy a je nejlepší vyzkoušet kratom.

Po rozsáhlém výzkumu jsme analyzovali, že tyto tři kmeny kratomů white vein kratom, red vein kratom a green vein kratom jsou ty nejúčinnější na trhu, které pomohou vašemu tělu relaxovat, zlepší váš špatný zdravotní stav a být prokázáno jako skvělá alternativa pro léčbu bolesti.

Než však něco z toho vyzkoušíte, musíte se poradit se svým lékařem. Doufám, že máte nejlepší zkušenost svého života s kratomem a to vám může poskytnout lepší kvalitu života!