Kratom fitness

Kratom, původem z jihovýchodní Asie, je rostlina, která byla po mnoho staletí používána Thajci a Malajci, aby vydržela drsné pracovní podmínky a léčila mnoho zdravotních stavů.

V posledních dvou desetiletích jeho popularita v západních zemích, zejména v USA, roste pro jeho vlastnosti tlumící bolest a potenciál nahradit některé syntetické léky.

Díky svým vlastnostem zlepšujícím náladu, anxiolytickým účinkům a relaxační síle se rostlina stala pro mnoho lidí přirozenou alternativou k tradiční medicíně, a přestože diskuse o bezpečnosti a účinnosti Kratomu byla otevřená tak dlouho, jak je v západních zemích velmi populární. světě, je zcela jasné, že je zapotřebí více vědeckého výzkumu, aby bylo možné učinit konkrétní tvrzení o použití a účincích rostliny.

Mezitím miliony lidí na celém světě nadále používají Kratom ke zlepšení kvality svého života mnoha způsoby.

Kondiční cvičení Kratom
Kratom jako doplněk cvičení
Vzhledem k blahodárným účinkům Kratomu není překvapením, že jej mnozí používají jako účinný doplněk pro fitness účely.

Kratom může být velmi účinným přírodním cvičebním doplňkem pro milovníky fitness, sportovce a profesionály v kulturistice.

Jeho potenciál zlepšit celkový výkon, zvýšit energii a léčit bolest způsobenou stávajícími chronickými stavy z něj činí perfektní přírodní alternativu ke zpracovaným doplňkům stravy.

 

Kondiční cvičení Kratom

Kratom jako předtrénink
Doplněk
Předtréninkové doplňky jsou navrženy tak, aby vytvářely sebedůvěru a motivaci a také zvyšovaly energii a odolnost.

Ti, kteří pravidelně cvičí a berou tréninky vážně, vědí, že užívání dobrého předtréninkového suplementu před tréninkem je klíčové pro zajištění konstantní vysoké úrovně energie během celé aktivity.

Kratom má vazodilatační vlastnosti, které způsobují, že krev efektivněji cirkuluje do těch částí těla, které to nejvíce potřebují. Při cvičení potřebují vaše svaly více kyslíku a tím i více krve. Kratom pomáhá s tímto procesem a poskytuje pocit zvýšení energie těsně před a během tréninku.

 

Kondiční cvičení Kratom

Kratom pro soustředění a motivaci
Užívání správné dávky Kratomu 30 až 40 minut před cvičením vám také pomůže soustředit se a udržet koncentraci během cvičení.

Kratom pomáhá vašemu tělu budovat výdrž a na rozdíl od toho, co se stane, když si dáte kofeinové nebo energetické nápoje, Kratom nezpůsobuje nervozitu a nevyvolá ve vás pocit obav. Kratom poskytuje pevnou, jemnou a příjemnou vzpruhu.

 

Chronická bolest
Pro ty, kteří trpí chronickou bolestí v důsledku chronického onemocnění nebo jakéhokoli jiného stavu, je Kratom také skvělou alternativou. Díky svým vlastnostem tišícím bolest a analgetickým účinkům pomáhá vyrovnat se s bolestí a pacientům s chronickou bolestí umožňuje užívat si fyzicky aktivní životní styl.

Kratom pro kulturistiku
Bolestivé klouby a ochablé svaly nejsou u kulturistů, kteří zvedají šílená množství závaží a mají tendenci velmi často cvičit, neobvyklé. Kratom může pomoci snížit bolest a pocit bolesti ve svalech a kloubech, což usnadňuje provádění intenzivního tréninku.

Vytrvalost a duševní houževnatost jsou dvě z mentálních vlastností potřebných pro kulturistiku a Kratom s nimi může také pomoci díky svým vlastnostem zlepšujícím náladu.

V kombinaci s účinky zvyšujícími energii a úlevou od bolesti se rostlina stává dokonalým přírodním doplňkem pro kulturistiku.

Kondiční cvičení Kratom
Mohu použít Kratom k hubnutí?
Odpověď je ano! A nenechte se mýlit, Kratom vám přímo nezhubne, ale může vám pomoci dodržovat dietní rutinu, protože snižuje chuť k jídlu a může pomoci snížit úzkost z jídla.

Kontrola chuti k jídlu je jednou z nejtěžších částí udržení kondice a fyzické aktivity. Zatímco chuť k jídlu může být zvýšená v důsledku pravidelné a intenzivní fyzické aktivity, Kratom ji pomáhá kontrolovat. Kratom vám pomáhá být méně náchylní k chutě a jíst s pravidelnějším a rozloženým rozvrhem.

Kromě toho je Kratom velmi dobrým stimulantem trávení, protože pomáhá regulovat pohyb střev a plynatost.

Účinky Kratomu na zlepšení nálady a stimulační účinky vám také mohou pomoci soustředit se na vaše dietní cíle a udržovat pravidelný režim a rutinu.

Kondiční cvičení Kratom
Kratom pro léčbu bolesti ve fitness
Úleva od bolesti a léčba bolesti jsou některé z nejoblíbenějších použití Kratomu.

Jeho účinnost z něj udělala perfektní volbu pro ty, kteří se snaží používat méně syntetické medicíny, jako je medicína založená na opiátech, a držet se zdravějšího životního stylu.

Ať už trpíte chronickou bolestí, která ztěžuje pravidelné cvičení, nebo vás bolí právě cvičení, Kratom vám může pomoci zvládnout bolest, abyste dosáhli svých cvičebních cílů.

Ale je Kratom bezpečný?
Kratom je bezpečný doplněk. I když se kolem bezpečnosti Kratomu objevilo mnoho dezinformací a negativní propagandy, pravdou je, že neexistují žádné skutečné, prokázané vědecké důkazy, které by dokazovaly, že se Kratom přímo podílí na jakémkoli problému.

 

Závěr: Kratom je nejlepším pomocníkem a nakopáčem před cvičením, ať už chceme hubnout, rýsovat nebo nabírat váhu, díky kratomu dokážeme udělat více opakování a uběhnout daleko více