Novinka ve světě kratomu: kratomové tablety

Slyšeli jste již o novince, která se objevila na našem e-shopu? V poslední době se hodně mluví o nových produktech, které jsou k dispozici na trhu, a kratomové tablety jsou na vrcholu seznamu! Kratoless nyní nabízí kratomové tablety, díky nimž si můžete tento úžasný rostlinný doplněk dopřát snadněji než kdy dříve. Čtěte dále tento článek na blogu a dozvíte se více o kratomových tabletách a o tom, proč by mohly být vhodné právě pro vás!

Kratom 

Co jsou to kratomové tablety? 

Kratomové tablety jsou vyrobeny ze 100% přírodního, nefalšovaného prášku Mitragyna speciosa. Každá tableta obsahuje 1,1 g prvotřídního, jemně mletého prášku - bez plnidel a přísad - pocházejícího ze vzrostlých stromů v jihovýchodní Asii, a to konkrétně z ostrova Borneo. Tablety jsou dostatečně malé, aby se vešly do kapsy nebo kabelky, takže jsou ideální pro diskrétní užívání během dne. Navíc nevyžadují žádnou přípravu, jako je vaření čaje nebo odměřování konkrétní dávky.

Jaké druhy kratomu v tabletách najdete?

  • Kratom energie (White Maeng-da)
  • Kratom láska (Green Entikong)
  • Kratom relax (Red Maeng-da)
  • Kratom síla (Yellow Borneo)
  • Kratom štěstí (Gold Borneo)
  • Kratom vášeň (Green Maeng-da)   

Jsou pro vás tablety vhodné? 

Zda jsou pro vás kratomové tablety vhodné, závisí na vašich osobních potřebách a preferencích. Pokud je pro vás důležité pohodlí (např. pokud často cestujete), pak mohou být ideálním řešením, protože je můžete snadno nosit s sebou, ať jdete kamkoliv, aniž byste potřebovali nějakou speciální přípravu! Pokud je pro vás navíc důležitá přesná kontrola nad dávkováním, mohou být tyto tablety také skvělou volbou, protože každá tableta obsahuje přesně 1,1 g prášku bez rozdílů mezi jednotlivými šaržemi, jak tomu někdy bývá u kapslí nebo prášků. 

Proč si pořídit kratomové tablety:

  • Jsou lehké.
  • Snadno se přenáší.
  • Jsou hebké na dotek.
  • Jsou kompaktní a diskrétní.

Nejlepší kratomové tablety! 

Nová řada kratomových tablet jedině na Kratolessu nabízí zaníceným uživatelům tohoto úžasného rostlinného doplňku pohodlný způsob, jak rychle a efektivně použít tento skvělý sběratelský předmět, aniž byste se museli starat o vážení dávek při každém použití nebo o přenášení objemných nádob na cestách. Ať už je pro vás jako sběratele nejdůležitější pohodlí nebo přesná kontrola nad dávkováním, tyto drobné, ale výkonné doplňky nabízejí něco pro každého, kdo má rád Mitragyna speciosa! Pořiďte si je ještě dnes!

Kratom-7


Adéla, Kratoless