HHC novinky

HHC spray

HHC Spray Basic obsahuje 165 mg HHC a je vytvořen technologií emulze, která dodává tomuto produktu blahodárné absorpční vlastnosti. Vstřebatelnost HHC je až 4x vyšší než u běžně dostupných HHC produktů, proto začne produkt účinkovat do pár minut. Je praktický svou velikostí a účinností.

Účinek je: euforický, povznesený, energický.

Ideální pro: zlepšení nálady, zábavu a stimulaci apetitu.

Příchuť: velmi intenzivní a svěží limetkové aroma.

Náplň: 165 mg HHC, citronový olej, Neobee, patentovaná formule. 

Objem: 5 ml

 

 

DisPOD Alien OG 500 mg HHC

DisPOD s příchutí Alien OG a s 500 mg HHC. Malá jednorázová cigareta, určena pro styl vapování "pusa-plíce". U těchto zařízení vydechujete pouze malé množství páry oproti klasickým vapům. Vhodné pro diskrétní a ničím nerušené potahování. Oceníte nejen v pohodlí domova.

Euforické a energetické účinky. Také pomáhá zmírnit stres a stimulovat chuť k jídlu. Vysoce kvalitní vapovací pero, které bylo vyvinuto pro každodenní pohodu a odpočinek. Liquid, který se uvnitř náplně nachází, obsahuje 500 mg HHC -hexahydrokanabinol. 

Další HHC produkty

Mezi další produkty obsahující HHC patří hhc jelly, což jsou jahodové bonbónky s 25mg HHC, HHC shot, který obsahuje 30mg HHC, a různé typy vapovacích per s velkým výběrem příchutí. Nejoblíbenější mezi zákazníky je vapovací pero Bubble gum a Lemon Haze. Avšak pokud chcete svůj zážitek posunout na jinou úroveň, vyzkoušejte vapovací pero HHC Beast PiňaColada nebo Live Resin s ještě intezivnější chutí. 

HHC a vape pen 

Kanabinoidní olej HHC je druh konopí, který se zahřívá a poté inhaluje. Tvrdí se, že je účinnější než jiné formy konopí a někteří lidé říkají, že má intenzivnější chuť. HHC není tak drsné na vaše plíce jako jiné formy konopí a může být užitečné kdekoli. Většina lidí používá vapy, protože jsou diskrétní a lze je snadno skladovat i používat. 

Takový vaping je rostoucí trend, který spotřebitelům umožňuje využívat terapeutické výhody konopí, aniž by museli kouřit nebo vapovat tradiční cigarety. Pomocí vape pera mohou uživatelé inhalovat kanabinoidy prostřednictvím elektronického topného tělesa zařízení a obejít tak škodlivé účinky tabákového kouře. Vaping je bezpečnější alternativou a diskrétnějším způsobem konzumace konopí. Odpařovací pero může být užitečné s jakýmkoli typem kanabinoidů HHC, včetně květin a koncentrátu.