Kratom diskuze

Kratoless nabízí spoustu produktů od kratomu v podobě prášku, neboli- kratomový čaj, až po kratom v kapslích. Je rozdělen dle barev na kratom červený, bílý, zelený a zlatý. Mezi nejznámější a nejoblíbenější patří kratom entikong. Díky jeho účinkům, jako je zvýšená koncentrace, lepší nálada a mnoho dalších, patří bez diskuze k nejžádanějšímu kratomu na trhu. Dle rezencí kratomu je druhý nejoblíbenější kratom červený.

Dávkování kratomu může být velmi individuální. Obecně je však známo, že při menších dávkách působí jako stimulant a dodává energii. Při vyšších dávkách (cca od 5g a výše) má sedativní účinky- pocit relaxace, klidu, únavy. Užívání kratomu může mít pozitivní vliv i na sociální kontakt, jelikož napomáhá při stavech úzkosti.

Pokud ještě nevíte, co je to kratom- jemný prášek z listů stálezeleného stromu z čeledi kávovníků- mitragyna speciosa. Tyto stromy se pěstují v tropických oblastech a již mnoho a mnoho let jsou účinky kratomu známy jako- zvýšená koncentrace, regenerace svalů, zlepšení nálady, úleva od bolesti, zvýšená produktivita práce a další.

Jak užívat kratom? Kratom je tedy možno konzumovat jako prášek, nebo jako kapsle. Kratom kapsle jsou alternativou na cesty, jelikož usnadňují dávkovaní a skladovaní. Výhrou mohou být pro nováčky a pro ty, co už mají s kratomem zkušenosti, ale nemají příliš v oblibě jeho hořkou chuť.

Kratom je již dnes na českém trhu velice rozšířený a proto je k dostání levně. Dostupný je na online trhu, avšak sídla firem nabízející kratom se nachází na mnoha místech a vyjímkou není ani kratom v Ostravě.