V jakých formách můžeme kratom zakoupit?

Kratom, také známý jako Mitragyna speciosa, je tropický strom nalezený v jihovýchodní Asii. Jeho listy se po staletí používají k léčebným a relaxační účelům. Kratom je dostupný v různých formách, včetně prášku, kapslí, tablet a extraktů. Každá forma má své jedinečné vlastnosti a výhody.

 

Kratom prášek

Je nejběžněji používaná forma a vyrábí se ze sušených a mletých listů kratomu. Dá se využívat různými způsoby, například smícháním s vodou nebo přidáním do jídla či nápojů. Kratom prášek je všestranný a lze jej použít k dosažení různých potřeb v závislosti na množství.

Kratom kapsle a tablety

Jsou pohodlným způsobem kratomu, zejména pro ty, kterým je chuť kratomového prášku nepříjemná. Kratom v prášku tradiční domorodci popisují jako trpkou a hořkou, dala by se přirovnat k čaji Matcha. Kapsle a tablety jsou předem odměřené, což usnadňuje kontrolu množství kratomu. Tablety a kapsle kratomu jsou také diskrétnější a pohodlnější pro ty, kteří potřebují užívat kratom na cestách.

Extrakty z kratomu

Jsou vysoce koncentrované formy kratomu a vyrábějí se vařením listů kratomu na pryskyřici nebo prášek. Extrakty jsou obvykle účinnější než jiné formy kratomu a sběratelé si mohou podle toho upravit množství. Extrakty z Kratomu jsou oblíbené pro jemnost a čistotu. Jedná se o jednu z nejsilnějších forem kratomu.

Kratom čaj

Další formou kratomu, která si v posledních letech získala oblibu, je kratomový čaj. Čaj Kratom se vyrábí vařením listů kratomu ve vodě a má se za to, že poskytuje pozvolnější a déletrvající vlastnosti než jiné formy kratomu. Kratom čaj je také šetrnější k sběratelům než jiné formy kratomu. Jedná se o tradiční formu přípravy kratomu.

 

 

Pokud jde o výběr formy a druhu kratomu, je důležité zvážit osobní preference a požadované vlastnosti. Kratom prášek je všestranný, zatímco kapsle kratom jsou pohodlné a diskrétní. Extrakty z Kratomu a čaj nabízejí vysokou škálu možností v závislosti na potřebách sběratelů.

Závěrem lze říci, že kratom je dostupný v různých formách, z nichž každá má své vlastní jedinečné vlastnosti a výhody. Kratom prášek, kapsle, extrakty a čaj nabízejí různé způsoby sbírání kratomu v závislosti na osobních preferencích a požadovaných vlasnostech. Díky pochopení různých forem kratomu mohou sběratelé činit informovaná rozhodnutí a využívat výhod této všestranné rostliny.

 

Kratoless