Co je to HHC a k čemu slouží?

Když se řekne konopí, většině lidí přijde na mysl THC a CBD. Ale co takhle HHC? Přestože se s tímto jménem můžete setkat teprve nedávno, stává se rychle oblíbeným díky svým unikátním vlastnostem.

Historie a získání HHC

HHC, známý jako hexahydrokanabinol, je novým přírůstkem rodiny kanabinoidů, ke kterému patří více než 100 členů. Jak tento kanabinoid vzniká? V 40. letech 20. století chemik Roger Adams prozkoumal techniku zvanou hydrogenace. Tento proces připomíná proměnu rostlinného oleje v margarín. Adams vytvořil HHC přidáním vodíku do molekuly THC. Díky tomu se molekula THC transformovala a získala nové vlastnosti.

 

HHC v porovnání s THC a CBD

Když mluvíme o THC, myslíme tím euforický pocit, který je často spojen s marihuanou. CBD je zase známé pro své terapeutické vlastnosti, bez psychoaktivních účinků. HHC je však unikátní tím, že je podobné THC, ale s odlišnou chemickou strukturou, díky které vykazuje méně intenzivní psychoaktivní účinky.

Účinky HHC

Pokud jste již zkoušeli THC, budete možná překvapeni, jak HHC působí. Mnoho uživatelů ho popisuje jako uvolňující a relaxační. HHC může nabídnout řadu potenciálních terapeutických výhod, včetně zmírnění bolesti, snížení zánětu, podporu hlubokého spánku a mnoho dalších.

HHC Dávkování a bezpečnost

Dávkování HHC je základním krokem k optimálnímu využití jeho výhod. Doporučené dávkování je:

  • Nízká dávka: 10 – 20 mg na porci. Ideální pro začátečníky nebo ty, kteří hledají mírný účinek.
  • Mírná dávka: 20 – 50 mg na porci. Toto dávkování je vhodné pro uživatele, kteří mají již zkušenosti s kanabinoidy.
  • Velká dávka: 50 – 100 mg na porci. Doporučujeme pro zkušené uživatele nebo ty, kteří hledají silnější efekt.

Vždy je nejlepší začít s nejnižší možnou dávkou a postupně ji zvyšovat, dokud nenajdete svou ideální dávku.

HHC a testy na drogy

Pro mnoho lidí je důležité vědět, zda HHC může ovlivnit výsledek testu na drogy. Na rozdíl od některých THC variant se zdá, že HHC není detekován konvenčními testy na drogy.

Zažijte HHC sám

Pokud jste zvědaví, můžete se podívat na naše produkty s HHC. Nabízíme širokou škálu, od vaporizérů až po gumové bonbóny. Neváhejte a objevte nový svět kanabinoidů s HHC!

Věda konopí je fascinujícím světem, který neustále objevuje nové a vzrušující sloučeniny. HHC je jen jeden z mnoha, ale s jeho unikátními vlastnostmi si rychle získává své místo na slunci.